Openingstijden:

Afspraak maken:

ma: 13:00-17:30 Telefonisch:  0318-416389
Online afspraak  

Dorpstraat 60 - 6721 JM Bennekom   
di, wo, do: 08:30-12:00  13:00-17:30
vr: 08:00-12:00  13:00-20:00
za: 08:00-14:00

Opening in bennekoms nieuwsblad

Mooie Make-over Kapsalon Everline Care for Hair

Bennekoms nieuwsblad image 5399675

Het team van Everline Care for Hair is trots op de vernieuwde kapsalon, die nu een aparte ruimte heeft voor een ontspannen haarwasmassage. Foto: D. Willemen.

Heel veel enthousiaste reacties waren er zaterdag voor Everline van Gameren en haar team tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde kapsalon Everline Care for Hair.

Vijf weken werd er geknipt, gewassen en gekapt in de tijdelijke cabine op de stoep voor het pand. Binnen werd er ondertussen hard gewerkt om de kapsalon grondig te verbouwen en een complete make-over te geven. Het was tot op het laatste moment flink doorwerken om alles op tijd af te krijgen. Maar het resultaat mag er zijn.

De felrode stoelen zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor een inrichting met naturelkleuren en sfeervolle verlichting. "We hebben een strakke en moderne stijl gecombineerd met een warme uitstraling", licht Everline toe. "Dat past volgens mij ook het beste bij de werkwijze en de sfeer die we hier in de kapsalon hebben." Het hele team is ontzettend trots op het resultaat en kijkt er naar uit om in de vernieuwde kapsalon aan de slag te gaan.

Een grote verandering is de inrichting van een speciale haarwasruimte. "Hier willen we onze klanten echt ontspanning bieden", vertelt Everline. "Vaak komen mensen wat gehaast binnen voor hun afspraak. Voortaan kunnen ze hier even helemaal tot rust komen en ontspannen, terwijl wij hen een haarwasmassage geven. Ondertussen nemen we de tijd om te kijken wat precies de wensen van de klant zijn.

"Daarnaast heeft de kapperszaak van Everline een hele nieuwe lijn haarverzorgingsproducten van het merk Goldwell Kerasilk. "Voor ieder haartype is er het juiste product. We kijken naar de structuur van het haar en wat het haar nodig heeft aan voeding. Zo kunnen we het voor iedereen precies op maat afstemmen.

"Niet alleen de inrichting van de kapsalon, maar ook de naam is vernieuwd. Toen Everline bijna zeven jaar geleden kapsalon Widy overnam, koos ze ervoor de naam aan te passen tot Widy by Everline. Ondertussen is de tijd rijp voor een nieuwe naam. "De verbouwing is een mooi moment om mijn zaak nu ook echt mijn naam te geven. Ik heb er in de afgelopen jaren al mijn eigen stempel op kunnen drukken, het is echt mijn kapsalon geworden." En dus is de naam nu officieel 'Everline Care for Hair'.

005.gif
Logo-anko 100x50

Copyright © 2021 Everline care for hair. Alle rechten voorbehouden.